Часовници

Големи и малки часовници.

Подреди по
Стенен часовник с кухненски прибори

Стенен часовник.Размер - 33 см. х 31 см. х 4 см.Цената е за 1 брой.

Винтидж стенен часовник

Стенен часовник.Размер на опаковка - Ф 38 см. х 4 см.Цената е за 1 брой.

Стенен часовник "Сладкар"

Стенен часовник "Сладкар".Размер - Ф 33 см.Цеанта е за 1 брой.

Стенен часовник

Стенен часовник.Размер на часовника - Ф 35 см.Цената е за 1 брой.

Часовник "Време на шефа! "

Часовник "Време на шефа! " - стенен /стъкло/.Размер - Ф 20 см.

Стенен часовник Айфелова кула

Стенен часовник.Размер на часовника - Ф 28 см. х 4,5 см.Цената е за 1 брой.

Стенен часовник птички

Стенен часовник.Размер на часовника - Ф 32,5 см. х 4,5 см.Цената е за 1 брой.

Настолен часовник с будилник /със светлина/

Настолен часовник с будилник /със светлина/.- на гърба на будилник има бутон за пускане на светлинат